Selma Lagewaardt

Selma Lagewaardt

Bladenmaker ● Medisch  journalist ● Bedrijfs­journalist ● Blad­formules ● Project­coördinatie ● Schrijf­trainingen ● Communicatie­advies

Willem Fledderus

Willem Fledderus

Bladen­maker ● Bedrijfs­journalist ● Copywriter ● Project­coördinator ● Communicatie­adviseur

Gerben Holwerda

Gerben Holwerda

Bladenmaker ● Communicatie­adviseur ● Bedrijfs­journalist ● Body­boarder

Teamgenoten

De Nieuwe Lijn is een fullservice bureau. Daarbij werken we samen met verschillende vormgevingsbureaus, videomakers en fotografen. We stellen er een paar voor:

Ontwerpwerk

Ontwerpwerk is sinds 1986 een bureau voor strategie, design en development in Den Haag. Samen werken we aan verschillende magazines. Zo verzorgt Ontwerpwerk de vormgeving van ABD-blad en het relatiemagazine van Shin-Etsu. Ook trokken we samen op bij de restyling van het personeelsblad van Veiligheidsregio Haaglanden. Daarnaast verzorgen we met elkaar verschillende projecten voor onder meer CID en het ministerie van Justitie & Veiligheid. Ontwerpwerk heeft 45 medewerkers en is gevestigd in Den Haag.

IJzersterk

Vormgevingsbureau IJzersterk is bij ons in het pand Schoonderloo gevestigd. Onne van IJzersterk verzorgt voor ons/onze klanten onder meer de vormgeving van het relatiemagazine Q van Deltalinqs en het SMKmagazine (online).

André Brocatus Design Consultancy

André Brocatus ontwierp en bouwde deze website voor ons. Wij werken graag met André samen als klanten een nieuwe website nodig hebben. Zo ontwierp en bouwde André de website van Winkracht|HR en Winkracht|NU waarvoor wij de content verzorgen. André kan onder meer Heineken, Huntsman, SAP en De Buik tot zijn klanten rekenen.

Leene Communicatie

Leene Communicatie is een communicatieadviesbureau in Gouda. Samen met Martijn van Leene Communicatie geven we schrijftrainingen, daarnaast verzorgen we in samenwerking met Leene Communicatie verschillende schrijfklussen. Bijvoorbeeld voor PIANOo, ZonMW, gemeente Rotterdam en vakbladen.

Studio Oostrum

Studio Oostrum is een bureau voor fotografie, film en animatie in Den Haag. Wij schakelen Alain, Andjuli, Angelique en Hans van de studio regelmatig in om foto’s te maken voor onze klanten Albeda Zorgcollege en Bilfinger Industrial Services.

Everybodycandesign

Dahlia en Leroy van Everybodycandesign doen voor ons de vormgeving van het relatiemagazine van Verwater en verzorgen onder meer brochures voor onze klanten. 

MovedbyMotion

Onze oud-collega Petra Smulders is de vrouw achter MovedbyMotion. Petra is filmmaker en tekstschrijver en doet gelukkig beide nog steeds ook voor ons.